onsdag, november 24, 2010

Gårdagen kan väl beskrivas med ett ord; APRÖV.
Ni som inte orkar med att läsa klagande ord, sluta läsa nu. För nu tänker jag verkligen klaga. Sjukt mycket.

Jag vaknade av att jag hade försovit mig, vaknade nämligen av det skvalande ljudet av när Sune bildade en insjö av kiss i hallen. Rusade upp, skrapade ihop alla saker och hundar och tog bilen till Mattias föräldrar för att lämna Goliat där. Först fick jag ju givetvis gräva fram den med spade för att det hade snöat så mycket.

Samma procedur hos Mattias föräldrar för att jag ville byta bil (Mattias har dubbdäck på sin). Kom på att jag hade glömt skolgrejerna i Mattias lägenhet. For tillbaka 3 mil extra för att hämta väskan. Åkte i snigelfart till Skövde, redan sen. Kommer fram och ser att Sune har spytt kaskadspyor i hela bagagen. Rensa bagagen. Lämnar Sune hos dagmatten efter att ha kört fast i en snöhög och tvingats springa ut och gräva med mina bara händer. Blöta vantar. Parkera bilen i en snöhög. Halkar fram till skolan, sen till min egen avrättning.

Blir avrättad, långsamt och plågsamt. Och så snigla sig tillbaka till Herrljunga igen. Satt som en kärring, helt framåtlutad vid ratten och helt torr i ögonen efter att bli bländad av alla idioter som glömmer bort att stänga av helljuset (DÖ!!!).

Väl hemma möts jag av Goliat, som linkande kommer och möter vid dörren. Ångesten väller upp igen, vad är det för fel på min hund? Varför haltar han?? Sen var det ju det här med alla läxor som man redan ligger efter i. Men det orkade jag inte ens ta tag i. Ja, en sak till- råkade logga in på min internetbank och fick lite ångest över den ynkliga summan som sakta men säkert förintas på sparkontot.

Sådär ja. Nu var jag färdig. Det var kanske inte så farligt i alla fall?
___________________________________________________________________________

Men efter en natts sömn har jag i alla fall tagit tag i saker och ting! I eftermiddag åker jag, i sällskap av Hanna, till Blå Stjärnan för att låta en expert känna igenom Goliat. Det är onödigt att åka till en liten klinik när man ändå har så nära till dom bästa. Det ska bli skönt att få veta av någon som kan vad som är fel, även om det skulle råka vara en ofarlig sträckning och klokvaliteten avhjälps med lite vitamintillskott.
Innan dess ska jag rasta hundarna (Goliat i koppel, givetvis) och komma ikapp lite med läxorna.
Jag återkommer i eftermiddag med besked från veterinären!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Pluttan!!! JAg hade också en hemsk dag igår...jag var så arg vid slutet av dagen att kag cyklade på min motionskykel i en timme följt av ett ursinnigt styrkepass på 20 minuter ibland är det skönt att bara svettas ur ilskan!

Hoppas att det blir bra på kliniken sen=) Kram

Nathalie och Ayax sa...

Jag och Ayax håller tummarna för att det inte är något allvarligt med Goliat!