tisdag, mars 09, 2010

"Det som göms i snö kommer upp i tööööööö".....



Syns inte, men han är jättejättesmutsig under magen....


Jaha. Så var då tövädret här, på riktigt denna gången. Detta medföljer en duschprocedur efter varje promenad. Goliat är van att bli avspolad och genomlider det i ett slags värdigt lidande. Det han däremot inte är van vid ännu är dom genomskinliga duschdörrarna som vi fått monterade i badrummet och som han, vid varje duschtillfälle, lyckas springa in i.

7 kommentarer:

vickan sa...

Stackars gålle ålle, det är inte lätt ;) Får se om jag å några brudar ska komma o hälsa på snart!

Cecilia sa...

Ja, inte är det lätt inte ;) Idag försökte han dessutom betäcka en soffkudde. Det är en aktivitet han inte har ägnat sej åt på.. två år :S Vet inte vad som är problemet. Vårkänslor?
Så flickbesök är ju verkligen välkommet ;) hähähähä

vickan sa...

hm... ska se till att det inte har löpts på ett tag då ;) Mira löper nu, Dottie lär väl börja om nån månad lr två, dom andra däremot har klarav av sina löp för ett tag framöver... ja förutom Maja då, men det är ju dröja där med hehe... det är ett pusslande om man ska komma till dej ;) Vill ju inte precis åka på en blandraskull det första ja gör... hehe... Om det end skulle gå så långt att det blev en kull....

Cecilia sa...

Ja, du får väl ta med dej fille annars så är det ju ingen risk alls ;)

vickan sa...

Nä men då lär du ju få renovera lägenheten sen... för att ha den stresspellen att bo hos nån annan, ja de vete sjutton ;) Tur att han är kastrerad, för han är då rakt inte nåt avelsämne ;) höhö
(fast egentligen är det ju inget större fel på honom, bortsett från att han är blandras av 2 raser dom inte borde ha blandats hehe)

Anonym sa...

tjohej! VÅR! har du anmält till skara än förresten? jag tror jag skjuter lite på debuten, till töreboda 1 maj. skyller precis som SJ, på vädret ;)

Cecilia sa...

Nej, jag har inte anmält mig än! Är lite i valet och kvalet, kalla fötter och allt sånt. Töreboda alltså? Men ja, vi vill mest ha det överstökat så jag tror jag åker till Skara ändå, bara jag hinner med att träna några platsliggningar innan :)