måndag, juli 19, 2010

Pajätande i goda vänners lag

Look alike?

Både jag och Hanna är alldeles fenomenala på att plåga våra djur
 Efter att ha försökt sova utan att lyckas fick jag be Mattias köpa en massa piller som jag stoppade i mig till frukost. Jag har jobbat mycket den här månaden, egentligen alldeles för mycket. Det känns som att jag har en stor, tung ryggsäck på ryggen konstant. Jag får knarka piller inatt och vila upp mig ordentligt nu i veckan.

Zipper börjar bli gråhårig! Foto: Hanna Nyvaller
Jag bjöd in mig själv till Nyvallers på lite trevlig middag och sen for jag och Hanna iväg med våra hundar till Herrljunga Brukshundsklubb för lite träning. Det kändes precis som "förr", bara vi fyra. Vi ställde upp rutan och körde hundarna med lite varierat resultat. Zipper springer ut bra men har inte någon vidare stadga i stanna-kommandot. Och Goliat, ja... vad ska jag säga. Han springer ut mest hela tiden. Han springer till rutan även när man försöker köra igenom det fria följet... Skitbra med sug ut till rutan, men nån måtta får det väl vara? Idag satt inkallning med ställandet som ett smäck! Det som däremot inte satt som ett smäck ens en procent var ingångarna. Men det var ju ingen nyhet. Det är bara det att jag har valt att förtränga det faktum att han har usla ingångar. Men idag blev jag påmind.

Vi kommenderade varandra lite i alla fall och Goliat var supertaggad! Det hänger på mig att inte göra svängarna varken för fort eller för långsamt. För fort så blir han yvig och för långsamt så släpar han.. Grrrr.

Nu ska jag jobba! Hepp!


Inga kommentarer: