lördag, juli 24, 2010

Bloggning och shoppning

Ni anar inte hur engagerad Goliat är i bloggandet! Han har minsann åsikter om allting.. puh
Idag är jag nästan sjuk i min kropp. Jobbnatten tog verkligen musten ur mig och jag gick som en zombie på Goliats lunchpromenad. Men med lite kaffe och lite internetande så är jag snart på topp igen!

Nu har lönen snart kommit. Jag är i vanliga fall ingen människa som bränner pengar den 25 varje månad (mest för att jag alltid får pengar den 27?) men den här månaden får bli ett undantag. Följande saker är beställt:



Nya klickers (5-pack!) av en sort som jag suktat efter länge, nämligen I-Click. Jag har fått äran att låna Elins ett par gånger och boy oh boy vad dom ligger bra i näven!



Helschysst koner. Dom från leksaksaffären är ett minne blott! När dom här kommer hem kommer Goliat automatiskt att bli bra på rutan, bara för att han vill springa och beundra mattes nya koner!






Kampleksak. Denna leksak är gjord av fårskinn och är med expander. Jag hoppas att jag ska kunna leka upp ett högt värde i denna leksak, för det gör så sabla ont att kampa med pipen (den är ju för sjöen bara 5 centimeter i diameter. Med andra ord inte så lätt att hålla i när hunden samtidigt biter i den....)




En ny, tunnare, spårlina. Jag köpte en orange.








Jag ÄLSKAR att shoppa hundsaker på internet, och jag kan ju tänka mig att ni läsare ofta undrar över vart jag har fått tag på alla mina makalöst bra hundprylar? Ni ska få mina bästa hundshoppingsidor här:


http://www.jamihundsport.se/ (det var härifrån jag beställde allt ovanstående)
http://www.dafnedesign.se/Startsida.html
http://www.canis.se/
http://www.loboo.se/


... och efter att ha suttit ett bra tag och kliat mig i huvudet fick jag fråga min shoppoholic-kompis Jessicah om jag hade glömt några bra sidor. Och det hade jag ju så klart, hur kan man glömma Häromi till exempel? Skandalöst!

Jessicahs tips:
http://www.teba.se/
http://www.haromi.se/
http://www.djurmaxi.se/

Nu har ni att göra och så kanske ni också förstår hur jag kan sitta vid datorn i timtal varje kväll. Det är mycket att gå igenom vill jag lova, hehe...

2 kommentarer:

Sofia sa...

ojdå då kanske man skulle passa på att beställa en björkis strl 3...Öyvind undrade nämligen vart den gamla hade tagit vägen...hrrrmpfff eeeh den har jag visst råkat sälja=)

Mona sa...

Yess! Härligt med internetshop.
Jag har också shoppat idag men det blev nya "spring-skor" och en jacka. Hade varit mycket enklare med en ny klicker (som jag också behöver). Nu måste jag istället slänga något gammalt - enligt ett tokigt löfte för längesen...