onsdag, september 30, 2009


Japp! Ni ser rätt, jag har lagt spår idag på morgonen! Ett nätt litet spår på cirka 250 meter, med två apporter och vinden i ryggen. Jag blir drillad hårt på min lilla privata distans-utbildning med min vän i Umeå ;) Så nu ska spåret bara ligga i 1,5 timme och sen ska jag se om Goliat förstår vad han ska göra. Men nu är det kaffe-tajm!

4 kommentarer:

Mona & Lexy sa...

Kunde du kanske lagt ett åt mig också?
Ett sätt är att gå efter.......

Sofia sa...

lycka till

Emil sa...

Här kommer länken till videon vi pratade om: http://www.youtube.com/watch?v=2T_obaO46Bo

Henrik Hellemar sa...

Hej

Nu har vi ju inte tränat ihop än (vilket jag dock hoppas att vi snart kommer att göra) men jag har kikat på dina videos och sett bilder och läst dina blogginlägg och nu när jag kikar på bilden över spåret så slås jag över två saker:

1. Jädrar vilken smart idé att rita upp vart man lagt spåret. Det kan ju vara grymt kul att återkomma till om några år när man blickar tillbaks. Helt klart en grej som jag ska ta efter ! Jag ska fixa mig en "spårbok" där jag ritar in alla spår...

2. Av teckningen att dömma och det jag sett/läst om er så undrar jag varför du har så snälla spår ? Jag har som sagt inte sett er i aktion än, men jag tror nog att Goliat klarar snävare svängar än så !

Låter du dessutom spåret ligga i 1,52 timme så finns det ju definitivt inte kvar nån doft i luften så då går han ju som ett strykjärn med nosen i backen så imorgon vill jag nog se en teckning med ett svårare spår... ;)


Henke :)