måndag, augusti 03, 2009

Regn, regn och åter regn


Det är ju en himla tur att man har inhandlat ordentliga regnkläder! Man tror ju att det ska ha regnat klart nångång, men tydligen får vi ingen sol alls den här sommaren. Jag och Goliat har tagit vår tillflykt till familjen Nyvaller, ikväll ska vi träffa våran nystartade träningsgrupp på hundklubben. Vi får verkligen hoppas att det har slutat regna innan dess, Goliat strejkar nämligen när det är blött i gräset.

Idag har jag ingen träningsuppdatering att erbjuda er. Istället får ni hålla till godo med denna rara bild på mig, Hanna, Zipper, Goliat och Jazzi ifrån igårkväll.

Foto: Kenneth Nyvaller

5 kommentarer:

Sofia sa...

hehe tänkt vad duktig du är. Dressyr på både hund och karl=)Näemen det är ju faktiskt riktigt kul att ni kan vara överens om det. Blir det då en Khemosabi vovve eller blir det nåt annat...=)Götteligöttgött

Cecilia sa...

Haha, ja, han har väl insett att det inte är någon idé att göra motstånd ;) Nejdå. Jag vet inte om det blir någon hund än på några år. Men lite sugen är man väl på en liten khemosabi ändå... Min enda chans att få därifrån antagligen? Men jag får se vad som händer nästa år, det är ju svårt med valp osv.

vickan sa...

käre nån va stor den svarta är!! Vore lite skojj att ställa upp pixie bredvid den duh!!

Cecilia sa...

Ja, det hade kunnat bli ett grymt snyggt par-kort. Får kanske ordna en "photosession" (stavning?) när jag köpt min systemkamera? :)

Åsa sa...

En nome-sele är en dragsele egentligen som tillverkas av ett företag som heter Björkis. Men den är även jättebra att ha som spårsele! Jag använder en sådan på Xsa och nu har jag även beställt en till lille Nemo. Kram