måndag, juni 14, 2010

Nu är jag vuxen!

Goliat goes Beethoven
Idag är en stor dag i mitt liv.
Jag tror inte mycket om mig själv. Ibland kan jag säkerligen ge sken av ett bra självförtroende, tyvärr är sanningen att jag är väldigt duktig på att trycka ned mig själv. Tänka negativa tankar. Ge upp lätt.
Men så vågar man ändå av någon anledning att utmana sig själv. Min mamma säger att detta är något som kommer att fortsätta med genom hela livet, denna ständiga utveckling. Att våga saker som man inte trodde var möjliga.

Jag trodde aldrig att jag skulle klara att läsa på Högskolan. Jag trodde inte att jag hade det som krävdes. Jag tänkte att jag förmodligen inte var tillräckligt smart, att jag inte hade tillräckligt mycket disciplin... Om ett år är jag färdig sjuksköterska och funderar redan på att läsa vidare!! Jag har klarat alla tentor, jag har bevisat för mig själv gång på gång på gång att jag inte är så dum i huvet som jag tror.

Och nu har jag gjort det igen.
Bevisat för mig själv. Idag, den 14 juni 2010, klarade jag nämligen uppkörningen och har härmed körkort! Om ett par timmar ska jag ta tåget och hämta Mattias bil och sen ska jag på egen hand tuffa hela vägen hem till mamma. Tänka sig, jag trodde aldrig att jag skulle klara det! Och nu har jag gjort det. Klarat det.

Det här är en likadan bil som jag ska köpa av Mattias pappa.
Han ska bara byta bromsklossar, sen är den min!

10 kommentarer:

Nea sa...

GRATTIS! Vet hur lycklig jag var den dagen jag tog mitt körkort! :D Underbart!
Kör nu försiktigt ;)

Sofia sa...

åååh vad glad och stolt jag blir....grattis! Denna sommaren kommer att blio underbar när du kan ta dig fram dit du vill på ett smidigt sätt!!! Wohoooooo!

Ulla-Britt sa...

JÄTTEGRATTIS !!!!!!!
FRIHET !!!

Anonym sa...

GRATTIS till körkortet! Det är frihet ....


Viggos Lena

Anonym sa...

Fortsättning..
så håller jag med din mor, dåligt självförtroende och att inte tro något om sig själv är något som följer med en hela livet.
Jag har en personlig affirmation, som jag fick av min arbetslöshets coach som ligger framför mig vid datorn "Jag ser alltid nya möjligheter" (går inte hem alla dagar) //Lena

Unknown sa...

Åh, GRATTIS tjejen! Visst kan du, du har ju just bevisat det! Körkort är vuxenpoäng och det är helt underbart att köra själv för första gången! :)

hanna fridberg sa...

va duktig du är! fatta va gött:) Stort grattis!! kram och lycka till med körningen!

Anonym sa...

GRATTIS!!! Så grymt! Då kör du till Trögstad? ;) :P

Susanne o Collin sa...

Jättestort Grattis till körkortet! Det är en frihetskänsla att ha körkort och kunna ta bilen när man behöver. Vad skönt för dig nu till sommaren.
Ha det bäst// Kram Susanne

Fatima sa...

Stort GRATTIS!
Åh vad kul att du klarade körkortet! :)
Ha en skön semester/sommar, hoppas vi kan cs nån dag snart.
Kram