söndag, juni 20, 2010

Jämnesjön på en söndag

En trött liten hund och en stycket Mattias
Å, typiskt. Den perfekta hundburen i Svenljunga var såld. Jag som till och med mutade Mattias med att jag kunde åka och handla ensam om han kunde ringa (för jag tycker det är så läskigt att ringa på annonser). Vilken himla fail. Så det blev till att bära tunga kassar alldeles ensam uppför de tre långa trapporna. Ibland är jag så osmart.


Hur tänkte han här? Skaka sig i vattnet? Inte så smart väl?



Tur för mig var väl i alla fall att Mattias ville följa med på förmiddagspromenad. Vi åkte iväg till Jämnesjön och gick runt den, det tog cirka en timme.
Efter hurtbullerundan blev det lite köttfärssås och spagetti och sen kom min storebror hit för att konspirera tillsammans med Mattias. Dom har något yberhemligt uppdrag på gång. Jag yppar inte mer om ämnet, men lovar att det kommer att uppdagas vad det lider.
Själv har jag bestämt mig för att ägna kvällen åt att söka vidare i jakten på en perfekt hundbur.
Om du vet någon som har en på lut, med måtten:
Höjd: minst 70 cm
Bredd: Max 55 cm
Djup: Cirka 80 cm
Så hojta till! Det är viktigt att den är skrammelfri, av bra kvalitet med utrymning både fram och bak. Ojoj.

2 kommentarer:

Henrik Hellemar sa...

Hej ! :)

Jag har full förståelse för din nojja att ringa på annonser - det är ungefär det äckligaste man kan göra...
Och jag kan bara nicka och hålla med - det var synnerligen osmart att åka och handla INNAN du visste resultatet... Men nu lärde du dig nått till nästa gång... ;)

När blir den där spårträffen i Skövde då ? Vi är sugna här allihop... :)

Förresten - du vet ingen som har en blodläggarkäpp liggandes helt oanvänd och som bara väntar på att ge bort den till någon Lidköpingsbo ? Eller sälja för en rimlig peng ? Kikade efter en sådan i Trollhättan igår, men de var slut...

Sofia sa...

ojojoj jag är allt lite nervös inför söndagen men jag får hoppas att det går bättre när vi tränar nu till veckan annars är det nog bara att lägga ner...Körde lite lydnad igår och Frodo blir alltmer taggad så det är kul...även fast det var sjukt mycket knott igår å då menar jag verkligen sjukt. Vi tränade en stund ute men sen gick vi in och fortsatte inne eftersom det var så tjockt med flygfän. Hursomhelst så vänjer han sig alltmer med belöningsättet men jag känner mig lite osäker för hur jag ska belöna när vi går fot. Det är ju enkelt när han sitter men svårare när vi går. Ska jag göra likadant när vi går...belöningen på utsidan och under gång...det är ju skitsvårt!