tisdag, juni 22, 2010

Det är vackrast när det skymmer



Nu har Limbo fått somna in. Han fick bära sin älskade dummy ut till bilen. Han fick ett helt paket korv och hoppade sedan glatt in och lade sig tillrätta. Sedan fick han lugnande och till sist den slutliga sprutan. Han somnade med dummyn bredvid sig och allt gick så fint tillväga. Limbo älskade att åka bil och kunde inte ha fått somna in på en mer älskad plats.

Livet kan vara så grymt och orättvist.

Jag finns här för dig Hanna.
Det finns ingenting att säga, det enda jag kan komma på att göra är att lägga upp ett utplock av alla bilder jag tagit på din fina hund.


Nu har han det bra, fina Limbo.
R.I.P.







Mongo-Limbo :)







4 kommentarer:

Emma sa...

Vilka underbara bilder på världens bästa mongo-hund!
Usch va saknad han är.. :(

Mona sa...

"Visst är det en svår sorg att mista en trogen hund som har följt en genom livet i halvannat årtionde, nästan lika svårt som att mista en älskad människa. Men på en högst väsentlig punkt är det ändå lättare att bära: den plats en mänsklig vän har fyllt i ens liv blir tom för alltid, medan hundens plats kan fyllas på nytt"
Citerat Konrad Lorenz i boken "Omgiven av hundar"

-Om vi inte sörjer och saknar har vi inte heller älskat och brytt oss om. Men tyvärr är hundens liv så kort...

Sofia sa...

åh nej åh nej åh nej vad ledsamt=(

Henrik Hellemar sa...

Hej

Åt sånt här finns bara en enda sak att säga - fy fan !!!
Sånt här är bara så jädra trist. JHag vet precis hur det känns - Molle gick samma dystra öde till mötes för en drös år sedan, men ska man se nån tröst i eländet så kan jag ju berätta att det man minns är alla ljusa minnen - och det finns det många av... :)


Henke :)