torsdag, oktober 07, 2010

Lydnadsträning på Skövde BK

På kvällen tog jag en tur till Skövde BK för lite lydnadsträning i ny miljö och med främmande hundar. "Tyvärr" hade de en organiserad träningstävling som jag och Goliat tyvärr hade missat. Så det blev inte så mycket tränande. Men jag är ändå nöjd med hur Goliat var i miljön. Det var otroligt många hundar där, ändå höll han fin kontakt och vi gjorde några ingångar. Han var lite nosig stundtals utanför planen, men han brydde sig inte ett dugg om skotten som gick av lite nu och då och han lyssnade fint när jag bad om uppmärksamhet.

Det mest positiva med träningen var ändå att jag träffade på två tjejer med jaktgoldens. Dom tränar apportering och är nybörjare precis som jag, så jag fick gärna hänga på där och blev dessutom medbjuden att kika på ett workingtest den 23 oktober. Spännande! Jag hoppas verkligen att jag har hittat några att träna med i vinter!

2 kommentarer:

Sofia sa...

utåtriktad ja...=) kul med träningskompisar jag skulle behöva ett gäng själv.

Cecilia sa...

tihi, ja. tänk att jag trodde att jag var asocial när jag var tonåring! och här är man nu, och socialiserar med vilt främmande människor!
Jag håller verkligen tummarna att jag hittar en jaktlig träningsgrupp så att vi får till grunderna från början, jag och lille stormvarningen :P