fredag, augusti 20, 2010

Taggad Golle och bitterheten.

Goliat myser i sin mysiga korg
Zipper och rutan.


Jag och Hanna for iväg i den lille röde och tränade ett par timmar på klubben nu på eftermiddagen. Det var för en gångs skull inte regn, utan snarare ganska varmt så vi hade en härlig stund med övertända hundar och dåligt klippt gräs.

Goliat hade ett sånt sug idag, gick jättetight vid sidan i det fria följet, sprang ut supersnabbt till rutan och stannade så Hanna sa att han skulle få "armbågsproblem" på inkallningen. Det är såna träningar som gör att man får hopp om LPII igen! Detta ska jag suga länge på ska ni veta.

Nu till bitterheten då. Herrljunga brukshundsklubb vill inte skicka mig på utbildning. Det hette att jag skulle "visa framfötterna i verksamheten" mer och de var intresserade av att skicka mig nästa år. När jag hunnit hjälpa till mer på klubben. Tyvärr, eftersom jag fortfarande bor i Skövde, så kommer jag inte kunna hjälpa till mer än vad jag har gjort hittills. Det är inte ekonomiskt möjligt att sitta och pendla till Herrljunga. Varken ekonomiskt möjligt eller ens intressant, då jag själv tycker att jag redan är "färdig" med medhjälparskapet. Jag känner att det liksom inte ger mig nånting. Så därför sitter jag nu här, mellan två stolar, och tjurar. Men det ordnar sig kanske, vem vet. Jag orkar inte engagera mig mer i det där nu. Åt skogen med SBK! Jag får väl utbilda mig till privat instruktör istället. Tyvärr är jag en såndär bitter liten människa som nu tänker sitta med armarna i kors och puta med underläppen. Låt mig göra det är ni bussiga, jag föddes sån.

Goliat och appellplanen och vinden i pälsen.

4 kommentarer:

Ulla-Britt sa...

TRÅKIGT ATT DOM REAGERADE SÅ !!
Dom har bara inte fattat dina kvaliteter, tyvärr. KOM IGEN BARA !!

Cecilia sa...

Ja, samtidigt förstår jag ju dom också. Dom känner inte mej så väl, så det är klart att dom kanske vill försäkra sig om att jag är en bra person :) Men det känns lite surt, jag hade verkligen räknat med att dom skulle skicka mig. Det passar så bra i tiden nu, iom att både Elin och Stina (från Skövde bk) ska utbilda sig! Hade varit bra med samåkning osv. Menmen, det kommer fler chanser i livet!

Henrik Hellemar sa...

Hej

Surt som attan, men jag måste ju ändå erkänna att jag förstår hur de tänker... Jag vet inte vad en utbildning kostar men den är säkert inte gratis och att då chansa på en studerande tjej i fertil ålder som inte ens bor på orten måste nog räknas som en högoddsare...

Men - jag förstår som sagt hur trist det måste kännas för din skull och om jag hade varit du så hade jag suttit och grubblat på hur jag skulle kunna hämnas på bästa sätt... Lämna egna bruna högar på trappan, hälla purex i kaffet vid nästa KM, byta klubb, gå omkring i en annan klubbs kläder på apellplanen och glatt berätta vilken trevlig klubb det är och försök värva folk till den, berätta på bloggen hur besviken du är på klubben - dagligen - i varenda inlägg du gör i fortsättningen. Ta dig en funderare på vad du ska svara nästa år om de frågar dig om du vill gå utbildningen... Svaret då kanske inte ska vara så självklart längre...

Jag har en kelsjuk katt i knät och en svartsjuk hund vid fötterna så det är lite bökigt att skriva mer nu...


Henke :)

Cecilia sa...

hahaha, vilka härliga förslag Henrik! Du fick mig att skratta högt. Självklart har jag en hämndaktion på lut, så som den bittra lilla människa jag är! ;)