onsdag, augusti 25, 2010

Skolstart och fritt följ

På garnisonen i kvällssol
Skolstart med allt vad det innebär. Ni kanske är nyfikna på vad det innebär, ni som är så gamla så ni inte kommer ihåg? Det innebär ångestfylld gå-upp-i-ottan-väckarklocksväckning, brännskada vid grötkokning, klädångest, hårångest, skoångest, försening, abnorma mängder kaffe (mer specifikt: minst 4 stora koppar på mindre än en halv dag), samt sätta standarden för resten av årets föreläsningar. Detta genom att lämna skolan efter cirka 2 timmars närvaro ( av 5 möjliga).

Bra där Cecilia.

Goliat har i alla fall ägnat sin dag hos dagmatte+husse och Kila. Det hade gått bra förutom den lilla detaljen att de tu drog igång varann att skälla på folk i trapphuset. Förhoppningsvis är detta bara tillfällligt nu när miljön är ny.. Annars blir han väl bannlyst, daghussen jobbar nämligen hemifrån och det är ju en smula svårt när två galna kooikers går bananas utanför kontorsdörren. Fy på dig Goliat, sluta göra livet svårt för matte!

Nu på kvällen tränade jag och Goliat en kort stund på Garnisonen, det kändes alltför välbekant med alla gulliga små militärpojkar springandes runt fötterna. Idag hade vi dessutom publik av en harfamilj som gömde sig i buskarna. Tur att Goliat ser så dåligt.

Träningen var ganska oseriös. Så där som man kanske egentligen inte borde träna när man har planerat att starta lydnad, lite hattigt och lite smånosande på lite för många moment i rad. En lyckad ruta och en totalt misslyckad-som-en-pannkaka-ruta. Och så lite fritt följ som ni kan få kika på om ni trycker på play-knappen där nedanför. Mycken nöje!

Inga kommentarer: