tisdag, april 28, 2009

Morgon i det gröna



Posing


Jag är fortfarande skapligt förkyld men kände idag på morgonen att jag ville ut i skogen med Goliat.




Det var en fin dag, säkert 20 grader varmt så jag tyckte att jag kunde låta honom bada lite i bäcken som går förbi Garnisonen och krånglade mig ner där det såg bäst ut för honom att plaska runt.
Plötsligt hörde jag röster. Det var dagiset som hade släppt sina dagisbarn lösa och skulle väl ut på en promenad, för alla hade prydliga reflexvästar på sig.
Barnen hade sprungit före fröknarna ner för backen och stod nu på bron lite längre bort från där jag var och pekade på oss.



"FRÖKEN, FRÖKEN! VI HAR HITTAT EN HUUUUND!" ropade dom. Jag tänkte i mitt stilla sinne att man som dagisfröken måste ta allt med en nypa salt. Men fröknarna såg allt lite förfärade ut tills dom såg att det fanns en tillhörande matte till denna upphittade hund.
Barnen stod och kikade lite på oss ett tag, vinkade till oss och skrev en liten sång innan dom gick.


Sångtexten:
"En hund och en flicka! En flicka! En hund! En Flicka och en HUUUUND!"
(Det var ett fint ögonblick i mitt liv)



Resten av förmiddagen ska ägnas åt att skriva ett arbete om Maskros-barn.

1 kommentar:

vickan sa...

Tjoho!
Gud vilka fina bilder på Gålle-ålle ;) Har han ållat nåt mer på sistonde? haha nä ja skolla bara... Fin liten text barnen gjorde oxå! Idag ska Killipilli till veterinären och få vaccination, ja hade hoppats på att dom kunde klämma in Dottans 12v vacc oxå, men ja får se. Jag tar med henne iaf! Jag har mätt Flisan idag, hon är ca: 26 i mkh, och jag ANTAR att hon menade att Naira var 26 i mkh oxå, och inte typ från huvudet och ner. Jag tror dom är ungefär lika stora, så ja undrar hur hon kan väga bara 2? Flisan är ju rätt satt, men hon ser ju längre ut i kroppen, Kanske behöver Gödas?? Nåväl. Vi hörs älskade vän! kyss!
www.victorium.blogg.se/