onsdag, februari 03, 2010

Ja, lite dåligt med uppdateringar.
Jag är helt enkelt för trött för att orka engagera mig för tillfället.

Skövde är dränkt av snö! Snö, snö, snö så långt ögat når. Dom vet inte var dom ska göra av snön längre, så nu bara kör dom upp stora högar med snö och skiter i att ploga gångvägarna. Detta resulterar i att det för närvarande är en dödskamp att ta sig till skolan. Antingen klättrar man runt på trottoarkanten, där det är en gigantisk vall med snö, eller så halkar man omkring på bilvägen, blir tutad på och är nära att bli påkörd vid varje korsning för att bilisterna inte ser nånting på grund av trottoarsnöbergen.
34 minuters gångväg till skolan, i normala fall 7 minuter med cykel.. Men den är ju, som ni kanske förstår, inte i bruk för tillfället
.

Cyklarna har gått i ide..


Så, efter att ha pulsat till skolan, blivit trött av föreläsningar, pulsat hem så är det då dags att aktivera sitt lilla yrväder till hund! Jag behöver i alla fall inte oroa mig för Beach 2010...

Någon av er kanske undrar hur det gick för Goliat hos dagmatten häromdagen?
Han var där från 8-12, sen hade Nike lämnat av honom i lägenheten och ringde mig för att meddela att det hade gått fint! Han fungerar bra tillsammans med hennes tre hundar och även den andra daghunden, cairn-terriern Alice. Tyvärr är en av nakenhundarna mordisk mot Goliat så hon fick ändå dela av huset. Turligt nog kommer inte nakenhundarna vara hos dag-matten mer än februari ut så förhoppningsvis kommer det fungera fint när jag har praktik i april-maj. Håll tummarna för det tack!

Vi har börjat nya kurser i skolan, en som heter "Omvårdnad vid psykisk ohälsa " och en annan som heter "Farmakologi". Otroligt intressant och givande är det, men väldigt mycket att göra..



Djup snö är så skoj så skoj tycker Goliat!


Goliat får bana vägen genom snön....
Han bottnar knappt!


"Finn en hund".... hihi

3 kommentarer:

Mona sa...

Visst är det kul med snö - i måttliga mängder alltså, tycker Lexy som fick panik häromdan när han inte kom någonstans. Iiiiiiih!
lät han tills matte ropade; lugn, du kan.....och han kunde faktiskt.
Imorgon tar vi fram sparken till er - det blir roligt!

Anonym sa...

Trillade in via google :)

Ser att du läser till syrra! Hoppas att det går bra och att du tar dig fram här i stan när det ligger drivor vart man än går :)

//Carro

Sofia sa...

mohahahaha han simmar ju!!!