onsdag, februari 24, 2010

Vackra, vackra vinter!




Att få vakna upp vid sju på morgonen och solen har hunnit gå upp är bland det bästa jag vet. Helt klarblå himmel, lagom kallt, massor av snö... Jag njuter varje gång jag sätter foten utanför dörren när det är sånt väder. Det enda som fattas är en spark! Ja, och då menar jag inte en spark i röven (även om jag kan behöva en sån ibland) utan en sån som man kan ta sig fram med i detta väglag!
Goliat söker alltid upp solen även inomhus...
Här ligger han efter morgonpromenaden och njuter av värmen...

9 kommentarer:

Bengt-Åke sa...

Hihi, sticka-ut-tungan-bilden är asskön. Vad mysigt ni verkar ha det där uppe förresten! Förutom att hela välden där verkar stå still pga snön men ändå!

vickan sa...

ja visst är det vackert... men ja börjar ändå tröttna på den här förbaskade snön.... ser dock inte fram emot översvämning i skogarna heller..

Sofia sa...

vilken härlig sol-bild...jag njuter också nu. För min del kan snön snatta kvar en månad till

Cecilia sa...

Ja, det är som jag har sagt förut. När man slipper skotta, inte blir försenad med tåg eller får en insnöad bil så är det ganska härligt med snön ändå :) Skönt att slippa städa lägenheten varje gång man har gått en promenad, lätt att göra hunden trött (bara att kasta boll i djup snö!) och vackert ute.
Men jag förstår verkligen alla som är trötta nu som INTE har det så bra som jag har det! Det enda jag stör mig på med snön är att man inte kan träna spår som man brukar och att promenaderna blir lite enformiga.

Sofia sa...

Frodos sele är en nomesele av märket björkis om jag inte minns fel i strl 2 tror jag. Det var ett helt sjå att välja ut den selen och både jag och Öyvind blev osams i affären eftersom vi var så oense om hur den passade eller ej. Men det blev nog ganska bra tillsist ändå. Det viktigaste är ju att hunden inte blir strypt eller att det skaver nånstans och det verkar det inte göra.
Om du vill ha nåt liknande så åk till en affär och prova ut. Innan vi köpte vår kollade jag upp storlekar på nätet och trodde att han skulle ha strl 1 men när vi väl var där valde vi mellan en 2 eller 3:a. Med det vill jag säga att det var svårt att mäta hunden på det sättet seltillverkaren menade att man skulle mäta!

Kram

Susanne o Collin sa...

Underbara bilder!! Jag njuter också av det vackra vintervädret. Förutom att jag nu börjar oroa mig för våra tak :-((( Vi har fått lite väl mycket snö här nere. Idag snöar det igen, så jag hoppas att jag kan få hit en gubbe som kan skotta av taken.

Susanne o Collin sa...

Underbara bilder!! Jag njuter också av det vackra vintervädret. Förutom att jag nu börjar oroa mig för våra tak :-((( Vi har fått lite väl mycket snö här nere. Idag snöar det igen, så jag hoppas att jag kan få hit en gubbe som kan skotta av taken.

Amanda - Mamma till vincent och bebis i magen sa...

Du får skaffa en filt till Goliat! =)

Amanda - Mamma till vincent och bebis i magen sa...

Åh vad roligt att vi gillar samma. Jag går het på sådant fint porslin och sån fin inredning. Men jag lever bittert på mina drömmar. Nej, men ibland blir man frustrerad över hur folk verkligen verkar leva som von Anka, och som fortf är i MIN ålder. Man undrar liksom hur det kommer sig. Men å andra sidan... Vi lever nog snålare än många då vi vägrar handla på kredit eller ta lån för anant än till huset som vi dessutom köpte efter flera års letande då vi var för snåla. Men man blir lite sur över detta hopplock man har. Hur ska jag någonsin kunna bjuda på finmiddag??? Jag får bjuda studenter som dig hihi! =) Det är er jag vågar bjuda.

Hoppas det går bra med plugget!!

KRam