lördag, mars 19, 2011

Goliat och solen

Årets första riktiga långpromenad avklarad. Vet inte när jag senast var så mör i kroppen efter en promenad. Jag och Goliat gick "skoljoggenrundan", vilken visade sig befinna sig under knähög snö. Detta resulterade ju givetvis i att jag virrade bort mig i skogen och befann mig till slut mitt i ingenstans. Skaren var så där precis lagom töad, sådär så man vid varje steg tänker att "jadå, den håller, skiiit det gjorde den inte!". 2 timmar ute i detta har gjort mig en smula.. mör.
Jag hoppas, i min trötthetsmisär, att tjockisen Goliat är lika trött. Nu blir det nämligen hårdträning och bantning för hans del framöver. Jag förstår inte hur han har kunnat bli så mullig? Förmodligen ungefär av samma anledning som att jag under vintern har gått upp 4 kilo. För mycket mat och för lite motion. Men nu ska det bli ändring må ni tro!


Beach 2011, here we come!

2 kommentarer:

Henrik Hellemar sa...

Hej


Alice och jag satsar på beach 2010 istället - det känns lite mer som om man kommer att klara av det målet... ;)

Jag och Alice tog en riktig långpromenad i torsdags kväll... Vi var uppe på Kinekulle och lyssnade efter ugglor och tältade. Det var jättemysigt att gå in i tältet på kvällen och vakna upp på morgonen med 1 dm nysnö utanför... :)


Henke :)

Johanna sa...

Va skönt att höra att Mira inte är den enda som är tjock just nu=P Jag vet inte vad som hände,men plötsligt så hade min fina hund blivit en..aning..rultig! Haha! Så nu jäklar ska vi börja röra på oss ordentligt igen!