onsdag, februari 11, 2009

Goliat och mitt budskap:

Jag har bara en sak att förmedla till er läsare denna onsdagseftermiddag:Köpte 2 kg kyckling för endast 30 kronor! Jag och Goliat festade på ris, currysås och kyckling med Lidls utmärkta kycklingkrydda+curry. Jag är inte ett stort fan av Lidl annars, men som student får man försöka hitta det billigaste, godaste alternativet som räcker längst.
Och ja, jag erkänner, jag ger min hund maten jag lagar. Men tänk er själva att laga mat till sig själv vareviga dag! Klart man vill bjuda någon, och den enda som finns tillgänglig är han.
Dessutom brukar han faktiskt få göra lite konster innan han får maten, så det kan ju egentligen räknas som träning.

Annars körde vi lite lydnadsträning nu på eftermiddagen. Jättekort pass, men oh så nöjd jag är med honom! Han gick fot jättefint, med hur bra kontakt som helst och ingångarna gick fint dom med. Lite hopp om framtiden fick jag allt, då jag utförde träningen på Lidl-parkeringen med mycket publik (och publik innebär störningsträning).

(Jag måste bara förtydliga att jag aldrig binder Goliat utanför någon affär, någonstans. För det första tycker jag oerhört illa om folk som utsätter sina hundar för den typen av stress- många människor går fram till bundna hundar som då känner sig oerhört stressade utan matte och fastbundna till på köpet- för att inte tala om risken för att hunden blir stulen eller sliter sig och springer bort!)

Nu ska jag ägna resten av eftermiddagen åt studier.
Puh, vad tråkigt. Men ack så nödvändigt..
Goliat får vila så länge, så går vi ut en sväng igen när det blivit mörkt.

1 kommentar:

Åsa sa...

Vad roligt att det går framåt för er i träningen! Goliat ser ut att gilla sin säng, precis som Nemo som fick en sprillans ny häromdagen! :-) (Mer om den i min blogg)
Kram