söndag, februari 15, 2009

Billig byracka bortvräkes

Hade tråkigt och blev lite inspirerad av en tråd på bukefalos hundforum ;).... några grejer är lånade därifrån, andra har jag hittat på själv.

Är du trött på att vara ensam på toaletten och älskar du grus i sängen? Tycker du om tassavtryck i hela hallen och hårstrån i smörpaketet?
Jag säljer nu min hund Goliat pågrund av ändrade familjeförhållanden (min pojkvän hotar med att säga upp sig och min ömma moder är orolig för min mentala hälsa).
Han är som ett oskrivet blad, hur mycket man än tränar tycks det som att ingenting fastnar- perfekt för dig som inte har några ambitioner med ditt hundägarskap överhuvudtaget.
Köptes i tron att han var en renrasig kooikerhondje, men efter noggranna observationer har jag kommit fram till att han med största sannolikhet är 30 % tjurig gammal gubbe reinkarnerad till hund.
Han har dessutom förmodad förträngning i urinröret, då han bara kan kissa en skvätt i taget. Detta resulterar i att han kan pissa upp till 2000 gånger varje promenad.

Han är oerhört följsam- under förutsättning att du råkar ha en liten löptik du kan vifta med framför hans näsa. Annars lider han tyvärr av en märklig åkomma där han blir tillfälligt döv i vissa situationer.

Han tar inte så stor plats, gillar att riva sönder papper och är överlag en ganska äcklig hund vars största intresse är att slicka på kissfläckar. Förutom det luktar han rätt äckligt i munnen, sover i alla möbler som går att hoppa upp i, och skäller på grannarna i trapphuset. Han lider av nästintill kronisk förhudskatarr och verkar finna det högst underhållande att fläcka av sig på möbler varhelst han går. Han matvägrar varannan dag, så han är rätt billig i drift.
Nästintill rumsren- det har blivit lite missförstånd med mina vänners julgran ett par gånger bara.
Han drar aldrig i kopplet om du inte håller emot. Motionering sker genom planlöst springande i åttor runt dig, så det enda du behöver göra är att vänta ut honom.
Säljes till någon med omänskligt mycket tålamod och en stark rygg. Du bör även ha en förkärlek för att städa och ha som mål att åldras i förtid (de gråa håren garanteras inom bara någon vecka).

Låter han som något för dig?
Avhämtning sker vid trädet i skogen där jag band fast honom när jag beslutade mig för att börja med frimärkssamling istället.



.

2 kommentarer:

Åsa sa...

hahaha! *skrattar fortfarande* Han får komma å bo hos mig! :-))

Cecilia sa...

Akta dej du ;) det kanske kommer ett stort paket adresserat till dej när du minst anar det!